Nazad

Vučić rešava vranjski čvor?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 06.12.2013 - 12:27

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić odlučiće narednih dana šta će biti sa koalicijom SNS-SPS u Vranju, kaže narodni poslanik naprednjaka Dragan Nikolić.

Vučić

Prema njegovim rečima, odluka SPS-a i koalicije okupljene oko socijalista da iz vladajuće većine isključe URS, bez prethodne saglasnosti SNS-a, poslata je Vučiću koji će da odluči koje korake će naprednjaci preduzeti povodom toga.

– Ja lično nemam stav i mišljenje povodom najnovijeg dešavanja na političkoj sceni.

Čekamo stav potpredsednika Vlade i predsednika SNS Aleksandra Vučića kome smo poslali odluku SPS-a da se URS isključi iz vladajuće koalicije.

Dakle, trenutno Vučić odlučuje o situaciji u Vranju – kaže Nikolić.

On kaže da SNS koji je u koaliciji sa SPS-om, niko nije pitao ništa vezano za izbacivanje Ujedinjenih regiona iz vlasti.

– To je urađeno bez ikakvih konsultacija sa SNS-om. O tome da li je dalje funkcionisanje vladajuće koalicije u Vranju dovedeno u pitanje ja ništa ne mislim.

O tome će sada misliti Vučić, a ja jedino mislim da su neki uzleteli vrlo visoko. To su ovi iz SPS-a i oni iz SNS-a u SPS-u, a vi znate ko su oni – kaže na kraju Nikolić.

Da se nešto dešava pokazuje i činjenica da su čelnici lokalne vlasti u prostorijama Skupštine grada imali sastanak u ččetvrtak do pred ponoć.

Dok se po jednima koalicija SPS-a i dela SNS-a ozbiljno drma, pa mora da se radi i noću, po drugima je bila reč o budžetu, koji je toliko restriktivan da to izazovi tektonske poremećaje u lokalnoj vlasti.

Kao da se ništa ne dešava, za subotu (?!) je zakazana sednica gradskog veća, a za ponedeljak KZŠ na kojoj će se govoriti o radu većnika.

Aleksandar Aca Stojković  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: