Nazad

VUČIĆ U PČINJSKOM OKRUGU!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 11.03.2023 - 10:05

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas Pčinjski okrug.

Foto:manastir Mrtvica,S.Tasić
Vučića je dočekao veliki broj okupljenih.
 
Važno je da se uradi ovaj asfalt. Gledajte da se posvetite selu, a ne samo da gledate kako da uradite centar – rekao je predsednik opštinskim zvaničnicima.
 
Meštani su predsedniku uputili molbu da čuva mir i slobodu.
 
Vučić je potom obišao manastir Mrtvicu.
 
Program posete
 
Planirano je da Vučić poseti najpre Vranje gde će se obratiti građanima, Bujanovac gde će obići Sportsku halu Vranje, i završetak radova prve faze rekonstrukcije objekta OŠ "Branko Radičević". Potom će obići novu vatrogasnu stanicu u Trgovištu, nakon čega će obići završne radove na rekonstrukciji objekta Predškolske ustanove „Dečija radost“ u Bosilegradu.
 
Nakon toga obići će Vlasinsko jezero i radove na izgradnji kolektora otpadnih voda.
 
Predsednik Srbije je u petak na sednici Glavnog odbora stranke najavio da će krenuti u obilazak Srbije i da će do kraja godine obići svih 25 okruga.
 
- Nadam se da ću moći da odem i na Kosovo i Metohiju. Na više mesta ćemo da razgovaramo sa ljudima, posebno sam srećan što ću da odem kao predsednik Srbije u Bosilegrad - rekao je Vučić.
 
On je dodao da će gledati da u narednih godinu dana obiđe svaku opštinu u Srbiji.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: