Nazad

Vučić u Trgovištu: Naš će posao biti da poboljšava uslove života, moramo da sačuvamo jug Srbije

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 11.03.2023 - 13:52

Predsednik je najavio da će do kraja godine obići svih 25 okruga

Foto: Ok radio, M.Spirić
Vučić je stigao u Trgovište, gde obilazi novu vatrogasnu stanicu. Meštani su ga pozdravili aplauzom, a za doček predsednika pozvali su i trubače.
 
– Bazen i stadion biće završeni, uživaće mladost u Trgovištu, ali ono što je mnogo važnije, put do Bosilegrada ćemo da uradimo. Uradićemo i školu, daćemo sve od sebe da dovedemo ovde mali pogod, malu fabriku. Ovde sam uvek rado dolazio, žive divni ljudi, pravi domaćini. Naš će posao biti da poboljšavamo uslove života ovde na jugu. Moramo da sačuvamo jug Srbije i naše domaćine na jugu. Trgovište je mesto koje čuva Srbiju – istakao je.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Miodrag
13.03.2023. , 18:19
Pa treba se sačuva.bio sam osam godine presednik mesne zajednice.pre 12 godina i više.Mnogo smo radili ulagali u selo.Sad sve. Što je napravljeno nemoze da se ubrzava sve propalo.unisteno.Ima smo sve Areriski bunar predškolsko struju ulična trafo stanice. Školu tereni svalacionice.KUD.Klub.kad se vratiš sad nema nista.Treba da se radi radi non stop da se trči da imaš podršku rezultati su tu.Donosili smo odluke rešavali problemi.Sad je nešto sve drugačije stvarno neznam zašto.
Miodrag
13.03.2023. , 18:21
Pa treba se sačuva.bio sam osam godine presednik mesne zajednice.pre 12 godina i više.Mnogo smo radili ulagali u selo.Sad sve. Što je napravljeno nemoze da se udrzava sve propalo.unisteno.Ima smo sve Areriski bunar predškolsko struju ulična trafo stanice. Školu tereni svalacionice.KUD.Klub.kad se vratiš sad nema nista.Treba da se radi radi non stop da se trči da imaš podršku rezultati su tu.Donosili smo odluke rešavali problemi.Sad je nešto sve drugačije stvarno neznam zašto.