Nazad

Za pacijente bez knjižice: Preventivni ORL pregledi

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 12.03.2019 - 09:30

Na inicijativu Ministarstva zdravlja, Zdravstveni centar (ZC) Vranje organizuje akciju niz besplatnih preventivnih pregleda sluha u toku marta meseca.

Obezbeđeno pet termina za preglede FOTO: ZC Vranje
Pregledi će se obavljati u ORL ambulanti u naredne tri nedelje i to: 14. marta, 20. marta, 21. marta, 27. marta i 28. marta 2019. godine od 10:00 do 14:00 časova.
 
Preventivni pregledi su planirani za osobe bez zdravstvenog osiguranja kao i za osobe koje do sada nisu imale ove preglede.
 
- Pozivamo sve građane bez zdravstvenog osiguranja da se odazovu ovom pregledu, a građanima, koji su ranije obavili ove preglede ili su u postupku lečenja ili kontrole, apelujemo da nastavak lečenja urade preko izabranog lekara, kako bi pružili priliku ostalim građanima - naglasila je načelnica Službe otorinolaringologije, dr Marija Stefanović.
 
Do sada su u ZC Vranje organizovani besplatni preventivni pregledi: laboratorijski, urološki, radiološki, internistički, ginekološki, oftamološki, dermatološki i drugi.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: