Nazad

Zakazana 18. sednica Gradskog veća: Većnici o kulturi i elektranama

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 24.04.2024 - 10:07

U sredu, 24. aprila, od 8 časova biće održana 18. sednica Gradskog veća.

Foto:vranje.org.rs
Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Plana detaljne regulacije područja solarne elektrane „Kobra“ u delu katastarske opštine Donje Žapsko, Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za realizaciju mera energetske sanacije, Predlog Odluke o pristupanju izradi plana održive urbane mobilnosti kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Radne grupe o pristupanju izradi plana održive urbane mobilnosti. 
 
Na sednici će biti razmatrani i Izveštaji o realizovanim aktivnostima u okviru projekta Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne proizvodnje u 2023. godini, Tekst konkursa za podsticajna sredstva za unapređenje poljoprivredne proizvodnje i vanpoljoprivrednih aktivnosti na selu za 2024. godinu, Završni izveštaj o sprovedenim merama energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe. 
 
Većnici će odlučivati o Pravilniku i o Tekstu javnog konkursa za sufinansiranje mera smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz individualnih izvora u 2024. godini, zatim o Predlozima Rešenja o obrazovanju Organizacionih odbora manifestacija „Zlatni puž“,
„5. Međunarodni sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja, pčelinjih proizvoda i gljiva“ i „Vranjsko kulturno leto 2024. godine“, kao i o Predlozima Rešenja o imenovanju Komisije za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja i Komisije za utvrđivanje ispunjenosti uslova i dodelu grantova u okviru projekta „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja“ i Predlogu Odluke o realizaciji mera aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu. Nakon sednice biće izdato saopštenje za javnost.
 
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: