Nazad

Završen "Balkan streets"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 23.06.2013 - 12:14

Živom svirkom koja je trajala do tri sata posle ponoći u Vranju je završen 5. po redu “Balkan Streets festival” .

Detalj sa završne večeri festvala u Vranju

Trećeg dana festivala koji se ove godine  prvi put održava na izletištu “Ćoška” nastupio je legendarni Sunshine i jedan od napoznatijih domaćih DJ-eva, MKDSL.

Poslednje veče  muzičkog dešavanja bilo je prema opštoj oceni  najposećenije. Veliki broj mlađih, ali i starijih Vranjanaca  porodično  je pratilo završnicu “Balkan Streets festivala”.

Učešće na “Balkan Streets festivalu”  uzeli su mladi muzičari i umetnici iz  Francuske, Nemačke, Holandije BIH, Hrvatske Makedonije i Srbije.
 
U okviru Festival održan je i prateći program  Art Jam koji je vodiio vizuelni umetnik Miloš Tomić. Na prostoru “Ćoške” 15-toro mladih umetnika, slikara, vajara, grafitera, muzičara izložilo je u subotu svoje radove od muzičke kutije, preko grafita do dečijih ljuljaški.

Čitavo dešavanje obezbeđivale su policijske i vatrogasne patrole.  

Festival je organizovala  NVO “Generator” u saradnji sa Apatinskom pivarom. Prema rečima Gordane Ristić iz “Generatora” aktivnosti na projektu finanasiraju EU, preko programa “Kultura”, Ministarstvo kulture, Ministarstvo omladine i sporta, Grad Vranje i Apatinska pivara.

Ulaz na sve programe bio je  je besplatan.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: