Nazad

ZC: Deci dajemo kuvanu hranu, a ne paštete!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 20.09.2018 - 10:28

Nadležni u Zdravstvenom centru Vranje ukazuju da fotografije i navodi koji se šire društvenim mrežama, a u kojima se tvrdi da se na Dečijem odeljenju bolnice za doručak služe pašteta i hleb, jednostavno nisu tačni.

Obroci na Dečijem odeljenju. Foto: ZC

Jasmina Ristić,glavna medicinska sestra u ZC Vranje, kaže da se na Dečijem odeljenju služe kuvani obroci u posebnim prostorijama.

- Odgovorno tvrdim da se služi hleb koji je fabrički sečen na kriške, kao i kuvani obroci.

Objavljivanje zastarelih i zlonamernih  fotografija ima za cilj širenje laži i neistina, nije dobro ni za naše građane, niti pak za naše pacijente.

Rukovodstvo i zaposleni u ZC će nastaviti da rade sa još većim entuzijazmom, kako bi omogućili pacijentima bolju i adekvatniju ishranu
- poručuje Ristićeva.

Novi tender za nabavku namirnica potrebnih za bolničku kuhinju Zdravstvenog centra u Vranju omogućuje da se i u ishranu stacionarnih pacijenata uvede obavezan dodatak mesa, čorbica, proje, kolača, a prema rečima nadležnih konzervirana i gotova jela kojima pacijenti nisu bili zadovoljni više nisu na jelovniku bolničke kuhinje.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Majka
20.09.2018. , 14:29
Odgovorno tvrdim da sam juce sa detetom bila na decijem odeljenju i da je za veceru bila pasteta.
Sladjana
21.09.2018. , 21:16
Laz! Kako je nije sramota! Licno sam videla da sluze paatetu i na komade pokidan hleb! Za 3 dana koliko smo bili u bolnici nije bilo kuvane hrane !
Sladjana
21.09.2018. , 21:17
Laz! Kako je nije sramota! Licno sam videla da sluze paatetu i na komade pokidan hleb! Za 3 dana koliko smo bili u bolnici nije bilo kuvane hrane !
Sladjana
21.09.2018. , 21:18
Laz! Kako je nije sramota! Licno sam videla da sluze pastetu i na komade pokidan hleb! Za 3 dana koliko smo bili u bolnici nije bilo kuvane hrane !
Persa
21.09.2018. , 21:23
Na zalost skoro svako dete bar jednom zavrsi na odeljenju i svi znamo kakva se hrana sluzi,to sto je izjavila glavna sestra nema veze sa istinom. Odgovorno tvrdim!