Nazad

ZELENE BRIGADE stižu u Vranje

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 21.03.2019 - 11:00

U nedelju, 24. marta 2019. za 12 časova najavljena je akcija čišćenja Gradskog parka u Vranju koju sprovode „Zelene brigade“.

„Ne moraš voleti politiku. Voli svoj kraj“ FOTO: Promo
Akcija se širom Srbije odvija pod sloganom „Ne moraš voleti politiku. Voli svoj kraj“.
 
- Hajde da zajedno učinimo Centralni gradski park lepšim i boljim mestom za druženje.
 
Pridružite nam se i Vi kako bismo zajedno očistili i ulepšali Vranje.
 
Učinite nešto konkretno za svoju zajednicu – stoji u pozivu svim Vranjancima da se uključe u akciju.
 
Akciju „Zelene brigade čiste gradove od smeća“ pokrenula je Zelena stranka s ciljem da se podigne nivo higijene javnih prostora, ali i da se utiče na svest građana da prestanu s nekontrolisanim bacanjem otpada izvan kontejnera i kanti za smeće.
 
U Zelenoj stranci kažu da im je jasno da je u prethodne tri decenije, paralelno sa slabljenjem države došlo do pada vrednosnih normi
 
- Jasno nam je i da Srbija ne može preko noći postati Švajcarska, niti naši građani mogu postati odgovorni za jedan dan. To je dugotrajan proces
 
Ali mi, kao odgovorna partija, ne želimo da jadikujemo, i čekamo da to neko reši uz pomoć čarobnog štapića
 
Zato smo odlučili da uradimo ono što možemo. Najmanje što možemo učiniti jeste da zasučemo rukave u očistimo dečja igrališta i zelene površine u svakom mestu u Srbiji. 
 
Iz dana u dan priključuje nam se sve više građana. I biće nas sve više – rekao je Goran Čabradi, predsednik Zelene stranke i narodni poslanik.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: