Nazad

Željko bacio Vranjance u trans

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 31.01.2013 - 09:34

Pevač Željko Joksimović održao je u sredu koncert za pamćenje pred oko 6.000 ljudi u Sportskoj hali u Vranju.

Sa koncerta Željka Joksimovića u Vranju

Iako je ovaj muzički događaj  o kom će se dugo pričati  počeo  sa pola sata zakašnjenja, strpljiva vranjska publika  je ovacijama dočekala ovog popularnog pevača.

Vidno raspoložen, Željko  je pozdravio sve u hali i najpre Vranajncima čestitao Dan grada, a nakon toga usledila je prava koncertna atmosfera.

Puna dva sata nizali su se hitovi ovog pevača, poput  „Libero“, „Mišel“, „Leđa o leđa”, “Telo vreteno“, ali i oni novijeg datuma „Nije ljubav stvar“, „Crnokosa“ „Supermen“ i mnogi drugi, ali naravno i „Lane moje“ koju je Željko ostavio  za sam kraj, nakon izlaska na bis.

Sportska hala u Vranju bila je ispunjena čak i do poslednjeg mesta za stajanje.

U publici su se mogle  videti gotovo sve generacije koje su sa Joksimovićem skoro pa u jednom glasu pevale svaku njegovu pesmu.

„Gorele“ su tribine, od svetla  upaljača, sevanja  bliceva  fotoaparata i mobilnih telefona, jer su Vranjanci, očigledno željni ovakvih događaja, želeli da  sačuvaju bar delić atmosfere sa ovog koncerta.

Posle koncerta, na žalost mnogih obožavalaca, u strogoj pratnji obezbeđenja, Lane je napustio halu, dok su  oni najuporniji iz publike ostali da ipak  čekaju za autogram ili slikanje.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: