Nazad

Živković: Ako izgubimo ljude, izgubićemo i državu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 14.03.2020 - 01:27

Gradnja sportsko-rekreacionog centra sa zatvorenim bazenom umesto novog fudbalskog stadiona, ozelenjavanje umesto seče drveća i dekontaminacija od osiromašenog uranijuma centralne su tačke programa sa kojima radikali u Vranju izlaze na lokalne izbore.

Rukovodstvo vranjskih radikala FOTO: G. Mitić/OK Radio
Članovi Srpske radikalne stranke (SRS) u Vranju su prikupili dovoljno potpisa podrške listi za parlamentarne izbore, ali imaju problema sa potpisima za lokalnu listu, za šta krive pravilo po kojem potpisnik mora da to učini lično u prisustvu notara.
 
- Mi smo obezbedili i prevoz za naše simpatizere, ali oni zaziru ili odustaju jer vladajuća stranka može svuda da odvede notara, a mi ne.
 
Apelujem na građane da pokažu dobru volju u prikupljanju potpisa jer imam utisak da su veoma zaplašeni – navodi predsednik vranjskog odbora radikala, Slavko Živković.
 
Sprovodeći akciju po okrugu, radikali u seoskim područjima zatiču ili katance ili starce, pa Živković poručuje biračima da dobro prouče liste i ne daju svoj glas ljudima koji to ne zaslužuju.
 
- Život nam kroje ljudi koji nisu ni od struke, ni od imena, pa se bojim da će se odlazak stanovništva sa ovog područja nastaviti, a ako izgubimo ljude, izgubićemo i državu – ocenio je on.
 
Radikali pripremaju ekipu malu, ali odabranu, kako kažu, koju na listi za parlamentarne izbore predvodi master nastavnik predmetne nastave Bobana Stanimirović na rednom broju 14.
 
Nosilac liste na lokalnim izborima će biti dr Slavko Živković, specijalista anesteziolog, druga Bobana Stanimirović, a treći Nenad Krnjajić, pukovnik u penziji.
 
- Radikali pripremaju liste u svim opštinama okruga sem u Preševu gde nema glasanja i kandidovaće časne, neukaljane i cenjene ljude – kazala je Bobana Stanimirović.
 
Kandidati ove stranke će na lokalu insistirati na gradnji sportsko-rekreacionog centra, ozelenjavanju grada i dekontaminaciji osiromašenog uranijuma.
 
- Nama ne treba prvoligaški fudbalski stadion, već savremeni sportski centar za mlade ljude sa zatvorenim bazenom, a toplu vodu imamo na samo nekoliko kilometara od grada.
 
Takođe, ne mogu da razumem nijednu vlast do sada koja nije uradila valjanu dekontaminaciju predela sa osiromašenim uranijumom, za šta takođe u izobilju na samo 30 kilometara od grada imamo najbolji lek – zeolit – zaključuje Slavko Živković.

Foto Galerija

Konferencija za medije SRS-a u Vranju

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: