Nazad

ZZJZ: Konkursi za predškolce i osnovce

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 23.09.2020 - 11:07

Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) u Vranju, u saradnji sa Institutom za javno zdravlje dr Milan Jovanović Batut, raspisao je nagradni literarni i likovni konkurs za polaznike predškolskih ustanova i učenike osnovnih škola sa temama "Zdrave navike za zdrave zube", "Podrži dojenje - za zdraviju planetu" i "Zdravlje na usta ulazi".

Foto. D.Ristić/OK Radio

Cilj konkursa je da se podstakne zdravstveno vaspitni rad za ovaj uzrast dece o temi oralnog zdravlja, pravilne ishrane i podrške dojenju.

Za svaku od tema po tri najbolja likovna rada u kategoriji predškolaca i po tri najbolja literarna i likovna rada u kategoriji učenika od I do IV i od V do VIII razreda osnovnih škola u Vranju mogu se iz vrtića i škola sa područja Pčinjskog okruga dostaviti Centru za promociju zdravlja ZZJZ Vranje na adresu J.J. Lunge 1, 17500 Vranje
, sa naznakom "Za konkurs - nedelja zdravlja usta i zuba", "Za konkurs - Svetska nedelja dojenja" i "Za konkurs - oktobar mesec pravilne ishrane" najkasnije do 25. oktobra ove godine.

Likovni radovi bi trebalo da budu urađeni na papiru, u formatu bloka broj 5.

Najbolji likovni i literarni radovi biće izabrani i promovisani na nivou okruga, a zatim dostavljeni Institutu Batut kako bi se odabrao i promovisao najbolji dečji rad za svaku od kampanja.

Najbolji radovi biće štampani kao poster u 2021. godini, a biće postavljeni i na sajtu Instituta Batut.
      

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: