Nazad

Đani progovorio: Spomenik Staniše Stošića se PITAO VIŠE OD MENE

Izvor: OK Radio, Telegraf - Seks i grad - Nedelja 21.04.2019 - 10:55

Saša Ćurčić Đani je u svom intervjuu za Telegraf, između ostalog, progovorio i o razlozima zašto je iznenada napustio Vranje.

Hoće da bude
Nakon što je pre nešto više od nedelju dana napustio Vranje i poziciju pomoćnog trenera Dinama, Saša Ćurćić je najavio da planira da se Vrati u Englesku i nastavi sa trenerskom karijerom.
 
Ipak, razlozi odlaska su unekoliko drugačiji, a promenili su se i planovi, o čemu je popularni Đani pričao za Telegraf.
 
Pravi razlog zašto je napustio klupu Dinama i „otišao bez zbogom“ je taj što smatra da se u Vranju ''spomenik Staniše Stošića više pitao nego on'', a ubedljiv poraz od Bačke (5:1) bila je kap koja je prelila čašu.
 
- Došao sam da pomognem, različite su bile vizije od početka.
 
Nisam uticao na tim, nisam sastavljao tim, ništa, bio sam neka maskota, a ja sam želeo da budem trener i lider, i da se ja pitam
 
To se nije dešavalo, nisam se ništa pitao - objašnjava Ćurčić.
 
Ono što mu je u Dinamu takođe smetalo, a na šta nije mogao da utiče, to je što je, po njegovoj proceni „najbolji napadač u ligi'', Marko Mitrović, sedeo na klupi.
 
- Bog ti ga je doveo, bolji je sedam puta od Haskića, sa 15 godina iz Malmea došao u Čelsi, probao sam to, ali niko me nije slušao – navodi on.
 
Mnogi se pitaju koji će biti njegov naredni potez, a Đani ni to ne krije, on ipak planira da ostane u Srbiji.
 
- Kad završim A licencu, preuzeću jednog srpskoligaša, papirološki mogu da vodim 3. ligu, da budem ja glavni, sa mojim štabom. 
 
Da se ja pitam i budem ja  "el komandante - istakao je Ćurčić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
21.04.2019. , 18:17
Recko nikog ne trpi oko sebe,sujetan,losih misli,lose edukovan,prostodusan a pokvaren do zla boga ,nepismen i Jos mnogo takvih epiteta Al nazalost svi to znanu u Vranju i Tera svoju pricu kroz poluge vlasti i videcete na sta ce Dinamo da lici posle njega,samo je treba iz over situaciju izvuci korist kao sto je ta infrastructure
Noki
21.04.2019. , 22:46
Kako si ti Curcicu mislio da budes glavni u Vranju ? U mestu gde su ponikli mnogo dobri fudbaleri! Tesko da bi Vranjanci prihvatili ne samo tebe da im budes glavni za fudbal nego nikog ko nije iz Vranjs i ko nezna mentalitet Vranjsnaca.. to nisu Beogradjani pa moze .. ne ne tu treba debelo da se razmislis ko te zajrbo da tako mislis!! Ti glavni ?? Aaaa tugo majke!!