Nazad

Drug Nikola SAM PROTIV NATO

Izvor: OK Radio - Seks i grad - Nedelja 10.03.2019 - 10:04

Nova komunistička partija Jugoslavije objavila je na svom sajtu i Fejsbuk stranici informaciju o akciji svog pripadnika tokom predavanja članova Nacionalne garde Ohaja u sali Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju.

Selfi Nikole Stojiljkovića tokom predavanja FOTO: NKPJ
Kako konstatuje NKPJ, umesto na svojim časovima, učenici su bili u obavezi da prisustvuju izlaganju o "humanitarnom" karakteru američkih i NATO vojnih misija.
 
Američki vojnici su se obratili na engleskom jeziku bez prevodioca, uz obrazloženje da je to dobar način da učenici vežbaju engleski, apostrofira se u saopštenju.
 
Ovaj događaj bio je povod da NKPJ izrazi svoj politički stav kroz akciju pripadnika ove partije, Nikole Stojiljkovića.
 
- Naš drug Nikola Stojiljković, član CK NKPJ iz Vranja umešao se u izlaganje američkih vojnika, obratio se vranjanskim gimnazijalcima na srpskom jeziku, i istakao da je NATO pre 20 godina u Vranju i okolini ubio 63 građana.
 
Poručio je da američki vojnici nisu dobrodošli i da je to prvi put još od Drugog svetskog rata da se okupatorska vojska nesmetano kreće i drži predavanja. 
 
Drug Stojiljković se obratio i američkim vojnicima na engleskom jeziku, porukom da oni tu nemaju šta da traže, da bi drugo bilo da su došli kao civili u grad koji rado prima goste odakle god da su, ali ne i goste u uniformama onih koji su ubijali našu decu – stoji u saopštenju NKPJ.
 
Prema rečima ove političke organizacije, Stojiljkovićevo izlaganje je bilo propraćeno gromoglasnim aplauzom učenika, što je, ocenjuje se, nanelo „veliko poniženje američkim vojnicima i onima koji su rešili da im dozvole da drže predavanje“.
 
Kao dokaz ove akcije koja ni u jednom izveštaju sa skupa nije pomenuta, na Fejsbuk profilu NKPJ je objavljen selfi NIkole Stojiljkovića, na kojem se u drugom planu vide pripadnici Nacionalne garde Ohaja.
 
NKPJ na kraju saopštenja, sa žaljenjem konstatuje da su u planu slična "predavanja" i u drugim gradovima Srbije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Лола
10.03.2019. , 11:37
Наш друг Никола Стојиљковић је познат као човек деструкције и конфликта и служи се само мржњом која је оличење његове личности.
luna lu
16.03.2019. , 12:04
Draga moja Lola, Pa dobro, vaš sunarodnik zemljak i komšija vam ne valja.Pa ga zato anonimno otrcavate. Ne valja vam pretpostavljam ni srpska tradicija, ni iskustva srpskih zena, ni mnogobrojne žene u vojsci ili čak onih nekoliko sjajnih iz PVO Srbije. Od njih nemate šta da naučite. Ali zato imate šta da naučite od borkinja Ohaja. Alo?!
Draganče
11.05.2019. , 17:50
Svakome kome ne smeta dolazak ubica naše dece očeva i majki, vojske koja nam je otcepila srce Srbije, porušila fabrike i osudila da ekonomski tupkamo u bedi na jednom mestu evo skoro tridest godina... pitam: Šta je netačno u rečima Stojiljkovića?! Pozivam na odgovornost one koji su dozvolili da se vaspitna institucija kakva je Gimnazija zloupotrebljava za dela protivna volji ogromne većine srpskog naroda. Zašto roditelji, koji su pre svega odgovorni za odgoj i vaspitanje svoje dece, o ovome nisu prethodno obavešteni i zatražena njihova saglasnost?! Sve ovo me potseća na streljanje đaka u Kragujevcu 1941. godine, kad su ovakvi vaspitači postrojili decu i poveli znamo gde.