Nazad

GOTOVA JURNJAVA: Direktor ipak dao ostavku

Izvor: OK Radio - Seks i grad - Petak 20.01.2017 - 09:02

Vranje – Direktor O.Š. „Branislav Nušić“ u Rataju, Goran Trajković (SPS), podneo je ostavku na tu funkciju na sednici Školskog odbora u četvrtak uveče.

(Ne)očekivan rasplet događaja u školi; FOTO: Getty Images

Prema saznanjima OK Radija, Trajković je ostavku podneo iz zdravstvenih razloga, a Školski odbor je za v.d. direktora škole predložio Slađana Janjića (SNS).

Ovakav epilog razrešio je pat poziciju koja je nastala nakon što je Sekreterijat za inspekcijske poslove saopštio da je Trajković u više navrata onemogućio službena lica da izvrše inspekcijski nadzor u školi.

Inspekcijski organi su angažovani po prijavama za moguće zloupotrebe oko konkursa za bibliotekara u školi.

Drugi slučaj je potencijalni sukob interesa, jer je u školi zaposlena supruga jednog od članova Školskog odbora.

Trajković nije želeo da daje nikakve izjave za OK Radio, smatrajući da nije imao priliku da komentariše aktuelnu situaciju u četvrtak, pre sednice odbora.

Na pomenutoj sednici Školskog odbora, njegovi članovi su predložili za v.d. direktora škole „Branislav Nušić“ Slađana Janjića, član SNS-a.

Ni on nije želeo da daje nikakve zvanične izjave za medije.

- Ja nisam prisustvovao sednici Školskog odbora, tako da ne mogu da komentarišem najnovije događaje – kratko je odgovorio Janjić.

Slađan Janjić je profesor matematike, sa radnim stažom od 18 godina, a u školi u Rataju je angažovan od septembra prošle godine.

Goran Trajković je dugoogodišnji član SPS-a i član Izvršnog odbora Gradskog odbora ove stranke.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: