Nazad

Jarboli se kite ZASTAVAMA

Izvor: OK Radio - Seks i grad - Sreda 15.11.2017 - 12:22

Radnici „Parking servisa“ počeli su postavljanjem zastava Republike Srbije na već postojećim jarbolima u Vranju.

Da jarboli ne stoje prazni FOTO:

Prvi jarbol na kojem je postavljeno državno znamenje se nalazi u Bulevaru AVNOJ-a, kod semafora i to je učinjeno u povodu Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

Marjan Stanković, direktor “Parking servisa”, kaže da je ideja da se ožive već postojeći jarboli, kojih ima nekoliko u gradu.

- Sledeći će biti jarbol kod “Lukoilove” benzinske pumpe, a nakon toga će se “aktivirati” i ostali jarboli po gradu, ona tri kod Pošte, na primer.

Oni postoje, a nisu iskorišćeni, pa je ideja da državna obeležja stoje trajno, barem na udarnim mestima u gradu
– pojašnjava Stanković.

Stanković ističe da ova akcija nema veze sa idejom koju je lansirao gradonačelnik Slobodan Milenković, o postavljanju jarbola sa zastavom na ulazu u grad.

- To je projekat koji treba da realizuje Grad, treba da se izdvoje sredstva i da se sprovede javna nabavka i to je malo ozbiljniji posao.

Ovu postojeću akciju “Parking servis” realizuje u okviru svojih nadležnosti i iz svojih sredstava, a radovi obuhvataju farbanje jarbola i izrada konstrukcije za zastavu
– kaže direktor Stanković.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: