Nazad

Još jedan vranjski Karić: Stigao Bogoljub junior (VIDEO)

Izvor: OK Radio - Seks i grad - Nedelja 02.02.2020 - 13:53

Dana Karić i Nikola Stojilković postali su roditelji po drugi put, a sinu su dali ime Bogoljub.

Dana Karić i Nikola Stojilković FOTO: Instagram/printscreen
Ćerka biznismena Bogoljuba Karića i sin Momira Moše Stojilkovića, funkcionera SNS iz Vranja dobili su sina kojeg su nazvali Bogoljub.
 
Dana Karić porodila se u Dubaiju poslednjeg dana januara, a kako navode mediji, suprug Nikola Stojilković sve vreme je bio uz nju.
 
Bog je porodicu Karić obradovao najvećim blagoslovom i srećom koja se može zamisliti, objavio je Bogoljub Karić na društvenim mrežema.
 
- Naša ćerka Danica i dragi zet Nikola su svome sinu Petru podarili brata, mojoj Milanki i meni još jedno divno unuče i porodicama Stojilković i Karić još jednog novog člana.
 
Veliko iznenađenje za mene je bilo to što su Dana i Nikola rešili da svoga sina nazove po meni, tako da se evo na svetu, u porodici Karić rodio još jedan Bogoljub, što me je moram da priznam, izuzetno dirnulo
 
Pre svega zbog toga što su izrazili ljubav i poštovanje prema meni kao ocu i tastu, a još više od toga što su pokazali da poštuju starije, da poštuju tradiciju i porodicu, što se uvek ogledalo u čuvanju i ponavljanju naših starih tradicionalnih imena - napisao je Bogoljub Karić.
 
Dana Karić i Nikola Stojilković imaju i starijeg sina Petra.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
vojča
02.02.2020. , 18:57
Totalno nebitna vest!I moj prvi komšija dobio drugog unuka kad i ovi pa niko to ne objavi....Šta su ovi bitni...što su dobili nepovratna sredstva ,obogatili se na pravdi boga pa sad im jedan Dubai nije ravan....
Novica
03.02.2020. , 13:15
Istina. Prikazite onu sirotinju,..koji ste vi ....? / mozda padne koja donacija ,../