Nazad

KAKO RADE GONZIJEVI FAVORITI: Tri vesti za ceo dan!

Izvor: Vranjske OK RADIO, - Seks i grad - Četvrtak 03.08.2017 - 16:35

Televizija „Vranjska plus“, koja je za dva projekta na gradskom konkursu za sufinansiranje medija u Vranju dobila 6,5 miliona dinara, u od jutros je u nekoliko navrata emitovala oko pet (5) minuta vlastite produkcije kroz „vesti“.

Vranje u medijskoj i svakoj drugoj magli FOTO OK Radio

Reč je o prilozima o zakupu Haremluka, drugoj večeri manifestacije „Piano summer“, doplatnim kartama za parkiranje i uspehu vranjskih biciklista, od čega su poslednje tri vesti „bajate“, dakle odnose se na događaje od juče, pre nekoliko dana ili čak od prethodnog vikenda, što dokazuje koliko je uredništvu ove TV kuće bitno pravovremeno informisanje u javnom interesu građana Vranja.

Uz tih nekoliko minuta vlastite produkcije, na ovom TV kanalu emitovani spotovi turbo folka (Seka Aleksić, Ceca i slični), Severina, a povremeno je bilo i „zabavnjaka“.

Sve u svemu, čitav program podseća na eksperimentalni program televizija čiji rad još nije zvanično počeo.

Reemitovane su neke emisije za koje retko ko ikada čuo, tipa „Modna pista“, „Polarotor“ (zvuči poznato) TV Kopernikus, „Rezglednice iz EU“ (Pariz, Salzburg...), emisija „Uposli se“ o frizerkama, „Ni crno, ni belo“, sve do jedne delo produkcija nekih drugih TV kuća.

Gledaoci su imali priliku da uživaju u „malim oglasima“, gomili slova ispisanim na ekranu gde neko nešto oglašava, davno prevaziđenom načinu oglašavanja na televizijama koji još samo upražnjavaju TV kuće poput “Vranjske plus” ili RTV Vranje.

Ko je propustio da pogleda program ove televizije, neće saznati koliko Nemci vole pivnicu i pivo i gde se u Minhenu može kupiti to alkoholno piće, kako i koga šišaju kruševačke frizerke, kako započinju svoj zanat, šta trenutno radi Tanja Banjanin, o tome kako je predsednik Vučić primio reprezentativke u tekvondou (što smo inače gledali pre mesec i po na televizijama sa nacionalnom pokrivenošću), prilozi o nekoj pevaljki Maji Berović i sl.


Ni slova o Vranju i ljudima iz Vranja.

Uočljivo je da se radi o vrlo jeftinim kupljenim ili ustupljenim programima, emisijama koje se negde tamo snimaju za male pare i vrte po raznim televizijama u Srbiji koje u svom nazivu sadrže „plus“.

Verovatno parama do kojih su došle na sličan način kao „Vranjska plus“ u Vranju.

Istovremeno, na veb sajtu “Vranjske plus” (dobili 200.000 od 6,5 miliona na gradskom konkursu) u 13.45 sati kao udarna stajala je vest sa gramatički neispravnim naslovom „U šest saobraćajne nezgode povređeno tri lica“.

Pod današnjim datumom imali su objavljene tri vesti, od koji je jedna o događaju od sinoć.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: