Nazad

Ko će da meša loptice?

Izvor: OK RADIO - Seks i grad - Sreda 25.04.2012 - 09:02

Vreme je da se i ovde uvede predizborna lutrija. A kad je tako, neko uvek mora i da promeša loptice. Ko će ovde imati tu istorijsku ulogu?

Samo ti mešaj

Uskoro će izbori, pa nije čudo što partije sve više zbijaju svoje redove. A gde su mladi, tu je i šala. 

 

Evo, dok direktor "Novog doma" potražuje milione za daljinsko grejanje, u blizinsku pomoć mu priskoči partijski kolega, (zubo)kandidat za gradonačelnika. 

 

Pomoć je bilijarski rečeno udarac iz karambola. No, tu svi moraju nešto da ućare, pa je povoljnost izgleda u mogućnosti da se uzvrati. Kad se i šta se može, i koliko obraz dopušta

 

Jedva, nekako, živi dočekasmo žrebanje za mesto na predsedničkoj listi. Naročito jer je to učinila najpoznatija loto devojka. P ona najbolje zna da meša kuglice. 

 

Jedino je šteta što toga, mislim žrebanja, a ne mešanja, nema u lokalu. Kako smo tu skoro izabrali najseksipilniju damu, mogla je i naša Iri(ć)tantna Suzi nekom doneti sreću zavlačeći ruku među loptice. Kao njena imenakinja Mančićka, ne li. 

 

Nekad je padao sneg da bi sve zverke pokazale trag. Sad se  vremena menjaju, pa danas za to služi asfalt.

 

Tako, dok Direkcija nastavlja sa redovnim aktivnostima, koje nisu predizborne ni marketinške, ne li, smetaju im ovi iz URS-a, koji se fotografišu na svežem asfaltu tek završenih ulica. 

 

I uvek je tako, pre glasanja svi bi da pokažu svoj doprinos. No, malo su se preračunali. Ipak, izbori najbolje reše ko na kraju krajeva može da se slika.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: