Nazad

KORIDORI: Nema urušavanja zida kod Džepa

Izvor: OK Radio - Seks i grad - Ponedeljak 17.07.2017 - 12:42

Vranje - „Koridori Srbije“ odlučno demantuju da je tokom vikenda došlo do urušavanja potpornih zidova, takozvanih kosina, na izgradnji autoputa kod Džepa.

Javašluk ili uobičajena tehnologija? FOTO: Amaterski snimak

Čitaoci portala OK Radija poslali su fotografije koje su snimljene na jednoj od potpornih kosina kod Džepa u Grdeličkoj klisuri.

- Srušio se zid na Koridoru 10 u Džepu. Radnici su brzo uklonili zid koji je pao da ne bi firma koja je radila taj zid bila kažnjena - javlja čitalac sa lica mesta.

No međutim, iz “Koridora” demantuju ovakve navode sa lica mesta.

- Nije došlo ni do kakvog urušavanja potporne kosine, već je u pitanju uobičajena tehnologija izvođenja radova na zaštiti kosine gde se sa radovima napreduje  od viših ka nižim tačkama kosina - kaže se u saopštenju “Koridora Srbije”.

Izgradnja autoputa Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru od Vladičinog Hana do Grdelice predstavlja izuzetno zahtevnu deonicu i izazov za graditelje.

Pre tri meseca na ovoj deonici urušila se potporna kosina, a pretpostavlja se da je uzrok tome klizište.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: