Nazad

Maratonci i ostali

Izvor: OK RADIO - Seks i grad - Četvrtak 26.04.2012 - 12:29

Kad Tadić trči maraton i daje veštačko disanje telcima, Igor Andonov lovi pijane šarane a Denzad proverava da li lepa sela lepo gore, mora da su izbori

Kandidat za predsednika Boris „U sve se meša“ Tadić pokaza svima kako se trči maraton i šta znači uvežbanost. I ko bi ga bolje sledio nego njegovi partijski drugovi? 
 
Evo, recimo, kod nas, Andonov otvorio turnir u ribolovu na Aleksandrovačkom jezeru. I gle čuda, prvi uspeo da upeca ribu.  
 
E, šta ti je trening. Igor nam je svima pokazao moć uvežbavanja. On lično, prošle nedelje trenirao je mlateći jednog pijanog šarana iz sopstvene stranke. I rezultati, naravno, nisu izostali. 
 
Pred izbore nam se obećava sve i svašta, pa se meni lično zato i sviđaju oni retki, koji ne obećavaju ništa. Jedini je problem što mi kod njih nije jasna jedna stvar: šta da očekujemo ako pobede? 
 
Da li će i tada ispuniti obećano, ili neće uraditi ništa, kao što su i obećali?  
 
Lokalni DSS me iznenadio originalnošću u vođenju kampanje. 
 
Neće, kažu, da je vode kao neki,od vrata do vrata, er je to prepisano od prosjaka. 
 
Njihovo predstavljanje će ići od sela do sela, dok se ne stigne i do grada. Čist različak, nema šta. 
 
Sve se nešto mislim, izgeda da stvarno niko neće biti pošteđen.  

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: