Nazad

Oralni praznični konjak

Izvor: OK RADIO - Seks i grad - Subota 04.05.2013 - 11:24

Srećom, praznici su stigli i u Vranje, pa će mučenici koji ovde nešto i rade sad moći malo da odmore.

Montaža: Kod Civrića

To što plate nema nikoga se posebno ne tiče - stara taktika puštanja čekova u nedostatku para ovde je ponovo našla svoje snažnno uporište.

Opet, praznici su stigli baš na vreme - da nije bilo njih, još bi se pričalo da li je Antara krao besplatan konjak  po Moskvi.

Muku muče to socijalisti, jer su njihovi glasači običan narod, što će reći da piju samo rakiju, od ova obojena pića možda su čuli eventualno za vinjak.

Zato se i priča po SPS-u: ama onaj naš kako je ukrao konja tamo po Moskvu? I nije ga valjda jašio do Vranje?

Opet, taj konjak je SNS-u došao kao poklonjen, a poklonu se u zube ne gleda, pa je priča obilato korišćena u izbornoj kampanji za MZ. Sve je bilo tu - i raspoloženje naroda protiv crvenih, i Vučićeva slika, i ta moskovski konjak, i sve, sve, sve.

A opet, crveni ih izgleda ozbiljno stukli.

Zato naprednjaci i bili malo nervozni, pa pravili miting pred policijom. Onako, za sve pare. Da ih iznerviraju, valjda.

Al plavci su stari kuleri - niko ni prstom da mrde. Računaju, doći ćete vi nama opet, tu smo i mi i vi.

Ono, redno je da i SNS oseti ono što svi ostali ovde decenijama prežiivljavaju.  Svi ih naime podržavaju, idu na mitinge, mašu zastavama, al kad dođe prebrojavanje, crveni nekako slave iako nije svaki dan 1. maj.

Tako je to u Vranju, i tako je oduvek bilo: izbori su ona igra koju svi igraju a u kojoj na kraju, nekako, uvek pobede socijalisti.

Da nije tako, ne bi 60 godina, ko pribogu Turci, ovde bili na vlasti.

Priča se po Haremluku, ko ima pare tamo da ide pa da čuje, da se komeša koalicija. Jednima se ne sviđa što su izgubili, a drugima se ne sviđa što se toliko priča o tom konjaku.

Demokrate, kažu, (nisam ja od tih srečnika što može da sedi u Haremluku), samo čekaju, i prave planove, i  sa jednima i sa drugima.

Dani koji dolaze biće iznimno zanimljivi, u to ne treba sumnjati. Sad, ko će da pije konjak, a ko da se oralno zadovolji, to ostaje da se vidi.

Mislim, posle, kad počnu da rade lokalni javni servisi. Ako se to ikada desi, naravno.

Saša Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: