Nazad

Ovo malo obraza

Izvor: OK RADIO - Seks i grad - Sreda 13.03.2013 - 15:42

Ako pare nemam, obraz imam, glasi stara vranjska poslovica. Samo, ko još mari za mudre misli naših starejših?

Ilustracija

Obraz, nekada najskuplja stvar, sada je postao najlakše prodavani deo tela, u vremenu kada vaginalna manipulacija pomalo gubi na značaju.

Eto, doktor Mice i drugar mu Denzi, sila osovina DSS-a, prešli kod Nike u SNS. I dok jedni misle da je to odlučujući potez ka uništenju trenutno najjače partije u Srbiji, drugi ne mogu, ko Mladen Delić, čudom da se načude - pa ljudi, da li je to moguće?

Da, da, moguće je. Samo, sad da se neko pita - pa kome smo mi to verovali, kome smo to od 2004. godine do danas davali onoliki broj glasova, kome smo to omogućavali da se u naše ime busa u grudi, plave od srpstva?

Denziju i Micetu. Al niko se, nažalost, to ne pita. Nego se žale - dok je Denzi bio ovde, mi smo bili ko statisti na ""Beloj lađi".

Eto ih sad - što bi rekli njihovi drugari - da Mice i Denzi, zajedno, imaju kvadratni santimetar obraza, oni bi ovo ili ono. Da imaju, ne bi bili to što jesu. Zato kad idu u kafane, nose pare sa sobom.

Eto i taj Radoslav Pavlović bio do Vranja, da vidi kako napreduje obnova pozorišta. I opet doneo samo dobre savete. Niko da ga pita - kamo pare, Lale? Ma jok, Lale bi još i da uzme. I on mora da nosi pare kad ide u kafanu, više nego očigledno.

Pa sad ovo pljuvanje SNS-a i SPS-a. Ne štede se reči, uvrede, pretnje...

Da se ne vole, znalo se i ranije, ali da se ovoliko mrze, to niko nije pretpostavljao. A mrze se da ne mogu očima da se gledaju.

Opet, pitanje je obraza - kad se toliko mrzite, kako je moguće da i dalje zajedno vladate, slikate se za televizije, smeškate se, grlite i ljubte u javnosti?

Ili, možda, kad si političar, obraz to je samo smetnja, ma kakav da je.

Na kraju, Vranje pohodila i Dragica Nikolić, supruga master Tome. Donela nešto ovdašnjem porodilištu. Mora da je nešto važno, kad niko ne zna šta je.  

Sad, Vranjanke kao Vranjanke, samo seire - došla praznih ruku. Što bi rekli, nije donela kafu i praline, a došla kod doktora!

Pa gde to još ima, osim u ovoj zemlji čuda?

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: