Nazad

Verovali ili ne: U GRUDNJAKU švercovala skoro POLA KILE ZLATA (FOTO)

Izvor: OK Radio - Seks i grad - Četvrtak 17.12.2020 - 11:45

Carinici su 12. decembra 2020. godine na prelazu Preševo u saradnji sa policijom zaplenili preko 400 grama zlatnog nakita, koji je, u šta je teško poverovati, jedna putnica skrivala u grudnjaku!

Zaplenjene zlatne narukvice FOTO: Uprava carina
Prekršaj je otkriven kada je na izlaznoj strani oko 14:30 časova na red za kontrolu pristigao automobil „nisan“ nemačkih registarskih oznaka, kojim je putovao bračni par severnomakedonskih državljana.
 
Oni su na uobičajeno pitanje, o tome da li imaju nešto za prijavljivanje, odgovorili da sa sobom nose samo lični prtljag i dozvoljeni iznos novca.
 
- Delovalo je da je zaista tako, dok oboje supružnika nisu odvedeni u prostoriju za lični pretres.
 
Tada je u grudnjaku koji je 49-godišnja putnica nosila na sebi pronađeno nekoliko kesa sa zlatnim ogrlicama, narukvicama, prstenjem, minđušama i broševima, ukupne težine 425 grama, čija je vrednost procenjena na više od 1,2 miliona dinara - kažu iz Uprave carina.
 
Kako je reč o stranoj državljanki, nadležni sud je u hitnom postupku doneo rešenje o trajnom oduzimanju zlatnog nakita, a putnica je i novčano kažnjena zbog učinjenog prekršaja.

Foto Galerija

Zaplena zlatnog nakita na GP Preševo

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: