Nazad

Vranjanac u pohodu na svetsku slavu: LUTE kao polubrat DEJVIDA GETE

Izvor: OK Radio, Kurir - Seks i grad - Subota 24.08.2019 - 19:33

Beograd, Vranje – Dnevni list Kurir otkriva da bi svetska muzička scena uskoro mogla da dobije neočekivanu novu veliku zvezdu i to sa ovog podneblja, ali i prenosi senzacionalni podatak da se radi o, ni manje ni više, polubratu najpoznatijeg muzičkog producenta našeg vremena i popularnog di-džeja Dejvida Gete.

Krv nije voda: Dejvid Geta i David DJeta FOTO: Depositphotos/Instagram/Kurir
U rubrici Ludi svet, Kurir donosi da na beogradskim ulicama ovih dana može da se sretne estradni menadžer iz Plužina, koji se predstavlja kao Špiro Bratina, sa svojim klijentom, di-džejem Davidom Đorđevićem, odnosno Davidom Đetom (DJetom), kako mu glasi umetničko ime. 
 
- Oni su napravili pravu pometnju među fanovima francuskog DJ superstara koji su bili uvereni da razgovaraju sa, ni manje ni više, Dejvidom Getom glavom i bradom – piše beogradski dnevnik.
 
Iako Kurir navodi da je junak najnovije šou biznis senzacije iz Leskovca, činjenice govore drugačije.
 
OK Radio otkriva da se nova potencijalna svetska zvezda krije iza dvostrukog identiteta; David Đorđević, alias David Đeta (DJeta) je zapravo Lute, popularni vranjski gradski lik koji, fakat, neodoljivo podseća na čuvenog francuskog DJ-a.
 
Fotografije objavljene u tekstu Kurira, a prenete sa Instagrama, potvrđuju da se radi o Vranjancu koji godinama živi na relaciji Vranje – Beograd i poznat je većini redovnih posetilaca festivala i muzičkih događaja u Srbiji, ali i regionu.
 
List dalje prenosi planove menadžera koji Davida Đetu, odnosno Luteta, želi da svog pulena spoji sa Dejvidom Getom na ovogodišnjem Sea Dance festivalu koji počinje za nešto više od nedelju dana na budvanskoj rivijeri.
 
- Zakupili smo hotel gdje će ovog leta biti i Dejvid Geta, koji zasad ni ne zna da će da upozna brata po materi! - siguran je menadžer Bratina koji kaže da je njegov klijent Đeta svog brata već video, i to na Tibetu, kada mu se, prilikom meditacije, javila vizija Dejvida Gete koji mu se obratio.
 
- Dva dana i noći ti je naš David meditira' u oni manastir! I kad se baš dao u to onako od sveg srca, samo ti se odjednom ispred njega pojavi Dejvid Geta i reče mu: 'Brate!' 
 
On je tad znao sve i momentalno krenuo na put do kuće da mu mati reče sve što krije
 
Sve mu je potvrdila i kroz plač priznala da je njegov pravi otac jedan lepuškast Francuz sa kojim provela noć kada je bila na letovanju u Budvi ’71. godine
 
Kako je on u tom trenutku imao sina Dejvida i majka je iz sentimentalnih razloga dala ime svom sinu David, a otac nikad nije saznao da je dobio još jednog sina, jer nijesu ostali u kontaktu. 
 
I tako se rodi naš Đeta kojem je uspeh zapisan u zvijezdama - objašnjava Bratina ovu dirljivu porodičnu storiju koju prenosi Kurir.
 
Nakon budućeg sudbonosnog susreta na Sea Dance festivalu, menadžer je ubeđen da će novopočena zvezda sa svojim polubratom krenuti na svetsku turneju i steći zasluženo bogatstvo i slavu.
 
Nakon ovog senzacionalnog otkrića, OK Radio želi puno uspeha Lutetu, alias Davidu Đeti u pohodu na svetsku muzičku karijeru, i pored neprijatne činjenice da on krije svoje vranjsko poreklo.
 
Takođe, naša redakcija apeluje na menadžera Špiru Bratinu da i Vranje bude uključeno u plan buduće zajedničke svetske turneje Dejvida Gete i Davida Đete i da zajedno nastupe na „Danima Vranja“ 2020. godine.
 
Naši dobro upućeni izvori tvrde da je to potencijalno jedini muzički događaj koji bi mogao sruši rekord po broju posetilaca na „Danima Vranja„ koji je juče postavljen na koncertu Lepe Brene.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: