Nazad

"Bro - zilian" ili "ljubavni tepih"?

Izvor: OK RADIO - U fokusu - Petak 01.02.2013 - 08:13

Iako je samo šišanje i eventualno šampon od koprive još uvek za mnoge muškarce u Vranju vrh ulepšavanja, ima i onih koji misle drugačije i kojima je odlazak u kozmetički salon postao redovna obaveza.

Kad se muški depiliraju

Muškarci su, tvrde stalni posetioci kozmetičkih salona, danas podeljeni u dve grupe.

Prvu, većinsku grupu, čine oni koji smatraju da pojam muške kozmetike ne bi smeo čak ni da postoji, dok  su u drugoj grupi oni koji nikuda ne kreću bez svoje kozmetike.

Dugogodišnja kozmetičarka iz Vranja  za OK Radio kaže da se ne može uporediti zainteresovanost muškaraca za ulepšavanje iz perioda kada je bila na početku karijere i danas.

- Mnogo se napredovalo u usvajanju svetskih trendova. Za žene je to već  postalo normalno, pa savremene majke svoju žensku decu vode u salon za ulepšavanje još od  rane mladosti.

Ali ono što je značajno, to je koliko muškaraca dolazi i traži skoro iste usluge kao i žene. Osim što ne lakiraju nokte – kaže ona.

Naša sagovornica dodaje da je to po njenom mišljenju potpuno opravdano i  da svaki muškarac koji pre svega poštuje sebe, polaže i na svoj izgled.

Takođe, svako onaj ko se bavi javnim poslom mora da zadovolji estetske norme. Zbog toga, kako kaže, ne čudi da termine u njenom salonu  sve više popunjavaju muškarci sa javne vranjske scene.

- Mnogo rade, i žele da sakriju umor na svom licu. Zato često dolaze na relaks masaže.  

Tragove umora pokušavamo da sakrijemo raznim tretmanima lica - kaže ona.

Muška depilacija već odavno nije tabu tema. Jedina novost  je da se  muškarci u poslednje vreme često opredeljuju za potpunu depilaciju intimne zone ili popularno “bro-zilian”.

To je sada, otkriva ona, apsolutni hit.

- E sada, to se uglavnom  radi kod kuće, posebnim kremama, a od nas samo traže savet  kako da to urade pravilno – objašnjava naša sagovornica.

I tako, svet napreduje, ali dileme ostaju iste. Za jedne je “bro-zilian” zakon, dok drugi život ne mogu da zamisle bez “ljubavnog tepiha” na grudima.

Sad, koji će od njih odneti prevagu, odlučite sami.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: