Nazad

I radnici dobili javna priznanja

Izvor: OK RADIO - U fokusu - Četvrtak 31.01.2013 - 12:44

Priznanja za 14 najboljih vranjskih radnika u gradskim preduzećima, ustanovama i Gradskoj upravi uručena su u sredu na svečanoj sednici Skupštine.

Sa lica mesta

Prvonagrađeni je Srđan Nikolić vodoinstalater u vranjskom „Vodovodu“, javno priznanje dobio je Dobri Milanović, radnik „Novog doma“ i Samir Jašarević, radnik „Komrada“.

Među dobitnicima je Ivica Dimitrijević, elektroinženjer u RTV Vranje.

U Gradskoj upravi javna priznanja dobili su Ljiljana Mitić, arhivar, Jasmina Petrović, ekonomista i vozač Branislav Janjić.  

Najbolji radnik Predškolske ustanove „Naše dete“ je Snežana Trzin,  medicinska sestra, a Biblioteke Aleksandra Antić, bibliotekar.

Javno priznanje pripalo je i Slavici Dimitrijevć, arhivskom pomoćniku u Istorijskom arhivu.

Nagrađene su  Cveta Jovanović, socijalni radnik u Centru za socijalni rad i Dragica Arsov, blagajnik u Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.
 
 Stole Cvetković, elektrotehničar „Uprave Banje“ i Zoran Filipović,  dostavljač u gradskoj opštini Vranjska Banja najbolji su banjski radnici.
 
Imena nagrađenih uz obrazloženje pročitao je Dejan Tričković, predsednik Skupštine grada a priznanja je ovogodišnjim dobitnicima uručio gradonačelnik Zoran Antić.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: