Nazad

Miškove PESME IZ IZOLACIJE: Ostani kući do kraja (VIDEO)

Izvor: OK Radio - U fokusu - Sreda 25.03.2020 - 14:13

Miodrag Petrov, profesor fizičke kulture i odbojkaški trener iz Vranja, vreme u izolaciji koristi za bavljenje svojm starom ljubavi, muzikom.

Miodrag Petrov: Pobedićemo koronu! FOTO: Screenshot
Miško, kako ga zovu prijatelji, se dohvatio gitare i, inspirisan aktuelnom situacijom sa borbom protiv korona virusa, preradio nekoliko svojih omiljenh pesama.
 
U Miškovoj obradi, dobro poznate pesme su dobile novi smisao i postale poruke ohrabrenja ljudima u izolaciji, ali i zahvalnosti medicinskim radnicima.
 
Tako je legendarni Čorbin hit dobio novi naslov: "Ostani kući do kraja", Bajagina oda džezerima promenjena je u "Dobro jutro, doktori", a čuvena "Ovo je Srbija" ima poruku "Ostajte kućama".
 
Pogledajte kako zvuče Miškove pesme iz izolacije.
 

 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
25.03.2020. , 12:16
A to je Miško veliki stručnjak odbojke sa A licencom
Pera
25.03.2020. , 12:46
BRAVO. Oduvek si bio čovek za velika dela. Svaka čast tako se daje podrška za sve nas, pogotovu za medicinske radnike. Živeo prijatelju