Nazad

Uskoro savremeni teniski centar u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Četvrtak 21.07.2022 - 12:28

Uz podršku lokalne samouprave radovi na uredjenju teniskih terena na Sportsko rekreativnom centru u Vranju odvijaju se intenzivno.

Foto:Vranje.rs
Od ukupno četiri  terena, dva su na šljaci , a dva betonska i biće pokrivena, što znači da se mogu koristiti i u zimskom periodu. U okviru uređenja ovog prostora, izvode se radovi na izgradnji  teretana, svlačionica sa tuš kabinama, kancelarije za trenere, i drugih pratećih sadržaja. 
 
Završetkom radova Vranje će dobiti savremen teniski kompleks, gde će moći da se organizuju domaći i internacionalni turniri. Sa polaznicima, kojih je sve više, i nisu samo iz Vranja, rade treneri sa ATP licencom Đorđe Merdžijević i Miloš Antić. U Vranju je organizovan i kamp za tenisere iz Južne Koreje, koji se pripremaju za internacionalne turnire u Evropi, i koji će ovde boraviti mesec dana. U Vranju se pripremao i Vubin Šin, dečak koji je nastupio na Rolan Garosu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: