Nazad

Dimčić ostao na nogama

Izvor: OK RADIO - Lokalni sport - Sreda 30.05.2012 - 09:31

Kada su fudbalski izbori u pitanju ništa novo, sve se nastavilo da se odvija u najvećoj tajnosti po unapred spremljenom scenariju.

Dimčić
Tako je bilo i u petak uveče, 25. maja, kada se biralo rukovodstvo Okružnog fudbalskog saveza. 
 
Mediji, osim jednog dopisnika prestoničkog sportskog lista, nisu pozvani iz predostrožnosti, jer može doći do neplaniranog incidenta, što se i pokazalo opravdanim.
 
Izbori su, prema saznanjima OK radija od strane prisutnih delegata i gostiju, pa i pomenutog novinara, završeni u mučnoj atmosferi. 
 
Izabrani su stari kadrovi, za predsednika Dejan Ivanović, direktor FK Dinamo, a za sekretara Marko Dimčić,. sportski radnik.
 
- Prvo, napravljena su dva bitna propusta, sekretar se birao pod tačkom razno, a potom je predsednik Ivanović glasao za oba kandidata -  Igora  Nikolića, pravnika u "Vodovodu" i već, sekretara Opštinskog fudablaskog saveza i Marka Dimčića, dotadašnjeg sekretara Okružnog saveza. Naravno da su njegovi glasovi bili nevažeći – ističe Dragorad Stanić, sportski novinar, jedini od predstavnika medija prisutan na izborima.
 

Bruka je, ipak, izbegnuta, zahvaljujući samom Dimčiću, uz pomoć Gorana Nastića, sekretara Dinama i predsednika Opštinskog fudbalskog saveza, kao i Dragana Stojanovića Firge koji je kandidovao Dimčića i vatrenim govorom snažno ga podržao što je uticalo na delegate da većinu glasova daju svom dojučerašnjem saradniku. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: