Nazad

Dinamo dočekuje Trajal

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Subota 05.09.2020 - 09:25

Na konferenciji za medije povodom utakmice sa kruševačkim Trajalom, šef struke Dinama Dragan Antić osvrnuo se na nepravendo suđenje sudije Matića na mečevima koje je Dinamo igrao sa Grafičarem i IMT-om.

Foto FK Dinamo

- Ja sam već rekao na početku sezone da će nam prva tri kola biti uigravanje. Ali ako ovakvim sudijskim odlukama nastavimo prvenstvo, bolje da ne igramo.

Zašto bi davali gradski i svoj novac da se neko iživljava sa FK Dinamo.


Nećemo to dozvoliti. Ono što je  uradio sudija Matić iz Novog Sada je bruka i sramota za srpski fudbal. Rečeno je da će ga kazniti jednu ili dve utakmice, ali šta imamo mi od toga? Mi smo oštećeni tom utakmicom koja nas može koštati možda ispadanja ili neulaska u Super ligu.

Sudije sa takvim ponašanjem i neadekvatnim suđenjem nanose veliku štetu ne samo Dinamu, već i drugim klubovima i celom Srpskom fudbalu. Mi znamo odakle duva vetar i molimo Fudbalski savez da stane na kraj takvom ponašanju i iživljavanju jedne porodice za koju svi znaju koja je i koja ima veliki uticaj na dosta sudija u Prvoj i Super ligi. Dinamo ne može da se bori protiv toga.

Nenamerne greške razumem zato što svi mi grešimo. Ali namerne greške treba sankcionisati. Pozivam predsednika FS Slavišu Kokeza i sve nadležne organe da stanu u zaštitu Dinama
- itakao je Antiić.

Nakon toga je rekao da nas protiv Kruševljana očekuje težak meč:

- Protiv Trajala će biti teško. I pore toga što nemamo štopere, sada je Veškovac koji nije klasičan štoper van igre zbog crvenog kartona. Da li su tako „gađali“ da nas oštete, ne znam. Ali nas očekuje teška utakmica, dočekujemo neugodnog protivnika.

I mislim da Trajal nikada nismo pobedili. Sve su bile nerešene i jedan poraz. Nezgodan su protivnik. Ali nama je dogorelo i voda nam je došla do vrata, tako da moramo da presečemo ovu negativnu seriju
- rekao je trener Dinama.

Fudbaleri Antić i Keča su istakli da je pobeda neophodna.

- Čeka nas teška utakmica u nedelju a tu je i pritisak zbog nula bodova.

Ipak Dinamo ne zaslužuje da bude na dnu tabele. Biće teško
, ali ako svi uđemo sto posto nadam se da uzimamo te pre bodove i da krenemo dalje
– kaže Antić.

- Jeste nova ekipa, novi igrači. Nismo se dovoljno upoznali na početku. Iz kola u kolo ide sve bolje, što se i vidi na terenu.

Treba nam ta prva pobeda da krenemo gore. Sa prvom pobedom će biti sve lakše
dodaje Keča.

Utakmica Dinamo  - Trajal igra se u nedelju 6. septembra u 16:30 h na Jumkovom stadionu.



 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: