Nazad

FSS trenira strogoću: Dinamo ponovo UDAREN PO DŽEPU

Izvor: OK Radio, Mondo - Lokalni sport - Četvrtak 28.03.2019 - 09:59

Disciplinska komisija FSS odredila je kazne za nekoliko klubova zbog propusta koje su načinili u prethodnom periodu, a među njima se nalazi i Dinamo iz Vranja.

Dinamo kažnjen sa 60.000 dinara FOTO: OK Radio
Vranjski klub će morati da plati novčanu kaznu u iznosu od 60.000 dinara, jer na dve utakmice Superlige nisu imali šefa stručnog štaba.
 
Kao pomoćnici su u zapisniku stajali Saša Ćurčić i Radmilo Jovanović, ali nisu imali glavnog trenera, piše portal Mondo.
 
Disciplinska komisija FSS kaznila je i Voždovac je kažnjen sa 150.000 dinara zbog rasizma, jer su navijači tog kluba vređali igrače Partizana na rasnoj osnovi, što je prijavio delegat utakmice. 
 
To nije prvi put da Voždovac plaća takvu kaznu, pa ukoliko njegovi navijači naprave isti incident, superligaš iz Beograda sledeću utakmicu igraće pred praznim tribinama.
 
Crvena zvezda kažnjena je sa 400.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača i upotrebe pirotehnike na večitom derbiju protiv Partizana, ali i mečevima sa ekipom Mladosti i Zemuna.
 
Isti iznos, 400.000 dinara, moraće da plati i Partizan i to zbog toga što su navijači tog kluba vređali trenera Radničkog iz Niša Nenada Lalatovića, ali i zbog korišćenja pirotehnike na duelima protiv Zvezde i Voždovca.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: