Nazad

KRISTIJANOV dvostruki uspeh

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Ponedeljak 16.07.2018 - 08:33

Vranje – Dugoprugaš Kristijan Stošić je proteklog vikenda učestvovao na dve trke i ostvario dvostruki upeh.

Dva dana, dve trke, dva uspeha FOTO: AK Vranjski maratonci
Na 29. po redu Petrovdanskom mini maratonu koji je održan na stazi od Bačke Palanke do Gajdobre na stazi dužine 13 kilometara Kristijan je stigao drugi na cilj. 
 
Prvi je bio Nemanja Cerovac dok je treće mesto osvojio Marko Ranković.
 
Na otvorenom prvenstvu Niša pod nazivom „Ostrovica treking“ Krisijan je osvojio prvo mesto i tako nastavio dobru seriju uspeha.
 
Kristijan Stošić se u svojoj izjavi zahvalio gradu Vranju na podršci i pomoći koju pruža njemu i klubu Vranjski maratonci
 
- Ova takmičarska godina je za sve nas počela fantastično i slobodno možemo reći da je grad Vranje upisan na atletskoj mapi Srbije velikim slovima. 
 
Drago mi je što je grad prepoznao značaj bavljenja ovim sportom i što pruža svu pomoć neophodnu da se održimo u vrhu ovog sporta
 
Smatram da smo dosadašnjim rezultatima kao i organizacijom maratona u Vranju opravdali očekivanja i novac koji je grad uložio u nas – rekao je Stošić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: