Nazad

Marku UGOVOR i poziv za REPREZENTACIJU

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Utorak 04.12.2018 - 10:33

Vranje - Marko Stoiljković, omladinac surduličkog Radnika, ponovo je na spisku stručnog štaba mlađe omladinske reprezentacije a dobrim igrama zaslužio je i profesionalni ugovor sa klubom.

Marko Stoiljković i genaralni direktor Marko Marković FOTO: FK Radnik
Selektor Ivan Jević okupiće selekciju mladih momaka (U-18) u Staroj Pazovi a nakon okupljanja tim iz Srbije kreće put Izraela gde će na medjunarodnom zimskom turniru u Šefaimu odigrati dva meča. 
 
Prvu utakmicu mlada reprezentacije odigraće 9.decembra protiv Izraela, a dva dana kasnije rival će biti reprezentacija Nemačke
 
Stoiljkovic, inače član omladinskog pogona Radnika, trenutno je na pozajmici u FK Pukovac, a prvi poziv za mladu selekciju dobio je pre par nedelja kada je i nastupao u prijateljskim mečevima mladih reprezentacija Srbije i Makedonije
 
Darko Gašić, sportski direktor Radnika, kome je jedan od prevashodnih ciljeva i vrlo uspešan rad omladinskog pogona kluba, u mladom reprezentativcu vidi izuzetan potencijal
 
- Marko Stoiljković je prošle sezone kao stariji kadet igrao za omladinsku selekciju Radnika i već tada je pokazao da možemo ozbiljno da računamo na njega u budućnosti. 
 
Posle letnjih priprema odlučili smo da ode ovih šest meseci na pozajmicu u FK Pukovac, koji je član Srpske lige Istok. 
 
Dobre igre preporučile su ga reprezentaciji U18 a nas uverili da je Marko zaslužio profesionalni ugovor – rekao je Gašić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: