Nazad

Radnik: Preko Voždovca do PLAY OFFA

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Sreda 06.03.2019 - 12:18

Vranje - Surdulički Gradski stadion biće danas mesto odigravanja utakmice vanrednog 25. kola Super lige izmedju domaćeg Radnika i ekipe Voždovca.

Trener Milan Milanović i Lazar Kojić se nadaju pobedi FOTO: FK Radnik
Nakon dve utakmice protiv prve i druge ekipe na tabeli, Surduličani sa mnogo većim motivom dočekuju goste iz Beograda, kako bi nastavili započeto s jeseni prošle godine.
 
- Uprkos rezultatima u prethodna dva kola ostali smo na osmoj poziciji, poziciji koja vodi u plej off, te imamo šanse da u mečevima sa Voždovcem, Napretkom i Vojvodinom obezbedimo taj plasman, a bilo bi i dobro da i iz utakmica sa strane donesemo koji bod.
 
Što se tiče Voždovca, to je iskusna ekipa koja zna da igra. Međutim, ja se nadam da će naš motiv da preovlada i domaći teren koji je u našem slučaju često prednost i mislim da imamo snage i imamo ambicije da pobedimo Voždovac – kaže pred utakmicu šef struke Radnika, Milan Milanović.
 
Lazar Kojić, momak koji je od ove zime u Radniku, prenosi poruku iz svlačionice.
                                                          
- Slažemo se da imamo motiv da posle dve izgubljene utakmice pobedimo Voždovac kod kuće, pogotovu jer igramo pred našim navijačima i ovom prilikom evo i poziva da dodju u što većem broju i da nas podrže – poručuje on.
 
Kako Surduličane u narednih desetak dana očekuju tri prvenstvene i jedna kup utakmica, trener Milanović kod odabira sastava planira rotacije, izmenu i odmaranje pojedinih igrača.
 
Utakmica Radnik - Voždovac igra se od 16:00, a karte su u prodaji po ceni od 100 dinara za tribinu Zapad i 200 za Istočnu tribinu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: