Nazad

Radnik startuje na KARAĐORĐU

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Subota 16.02.2019 - 13:25

Vranje – Fudbaleri surduličkog Radnika prvu utakmicu na startu prolećnog dela prvenstva u Super ligi Srbije igraju u Novom Sadu sa ekipom Proletera.

Igrači imaju i ambiciju i želju da uspeju da nešto naprave FOTO: FK Radnik
Tim Radnika iz Surdulice zimu je dočekao na devetoj poziciji Super lige Srbije sa osvojena 28 boda.
 
Uspešno je realizovao plan zimskih priprema, prvi deo u Surdulici a drugi u Antaliji, a u okviru priprema odigrao je pet utakmica pri čemu je zabeležio jednu pobedu i četiri remija. 
 
Tim je napustilo nekoliko igrača, a prelazni rok za nama je, može se reći vrlo uspešan, ocenjuju u klubu. 
 
Pristiglo je pet kvalitetnih mladih momaka i već od prvog kola nastavka prvenstva će upisati prvu minutažu.
 
Prvu utakmicu prolećnog dela prvenstva Radnik odigrava u Novom Sadu sa tamošnjim Proleterom.
 
Ovogodišnji debitant u Super ligi zimu je završio sa istim brojem bodova no na dve pozicije ispred, a jesenjašnji susret ova dva tima u Surdulici zavšen je rezultatom 0:0.
 
- Biće ovo borba izjednačenih timova. Proleter je ekipa koja je tokom celog prvenstva bila malo potcenjena, ali su imali izvanrednu seriju rezultata, imali su pet pobeda zaredom. 
 
Ekipa koja igra na rezultat i to vrlo uspešno za sada. Očekuje nas jedna utakmica u gostima, teška, naporna, čvrsta pre svega, ali mislim da smo spremni za tako nešto. 
 
Igrači imaju i ambiciju i želju da uspeju da nešto naprave. Tako da mislim da ćemo bez obzira na taj početni raspored koji je dosta težak uspeti da uzmemo zadovoljavajući broj bodova i da se plasiramo u plejof – rekao je na konferenciji za medije pred utakmicu trener Radnika Milan Milanović.
 
Utakmica 22.kola, Proleter – Radnik igra se u subotu od 14:00 na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: