Nazad

Rezervisti Radničkog savladali Dinamo u prijateljskom meču

Izvor: OK Radio, Hot sport - Lokalni sport - Subota 23.03.2019 - 19:37

Fudbaleri Radničkog i Dinama iz Vranja iskoristili su prvenstvenu pauzu da odigraju novu prijateljsku proveru.

Dinamo poveo, a onda inicijativu prepustio domaćinima FOTO: Promo
Trener Radničkog Nenad Lalatović priliku je dao igračima sa manjom minutažom dok je Dinamo igrao u punom sastavu, navodi Hot sport.
 
Radnički je slavio sa 2:1, golove za Nišlije postigao je Nikola Čumić, a za Dinamo se u strelce upisao Marko Đurišić.
 
Dinamo je poveo u 21. minutu iz slobodnog udarca koji je izveo Marko Đurišić, lopta je ušla u donji levi ugao gola Milorada Kojića
 
U nastavku meča inicijativu je preuzeo Radnički, viđeno je nekoliko udaraca, prvo je Petar Petrović raspalio po lopti, a potom i Slađan Nikodijević u 41. oba puta nije bilo opasnosti po gol gostiju. 
 
Više u želji da ispuca loptu i spreči kontru Radničkog Miloš Ožegović je šutirao sa pola terena, ali je pogodio prečku. Na poluvremenu 0:1. 
 
U drugom poluvremenu dosta angažovanije zaigrali su domaći fudbaleri. Ušli su u igru Petar Krstić i Filip Stanković, a izašli Slađan Nikodijević i Marko Petrović
 
U 11. minutu nastavka šutirao je Aleksandar Kostić, a njegov udarac iskosa, završio je iznad prečke.
 
Igrao se 62. minut Radničkom je pripretio Suraka, a udarac napadača gostiju prošao je iznad prečke. 
 
Tri minuta kasnije, šutirao je Nikola Čumić, odlično reagovao Perić, a na odbijenu loptu naleteo je Riota Noma, dok je golman gostiju još jednom bio na visini zadatka.
 
U tri minuta Čumić je rešio pitanje pobednika. Izjednačio je u 79. minutu presingom je omeo poslednjeg igrača odbrane gostiju, a on slabom povratnom loptom omogućio Čumiću da izjednači
 
Tri minuta kasnije Stanković je izveo prekid, poslao loptu na bok, Kostiću, koji je ušao u prostor i centaršutom po zemlji pronašao Čumića koji je rutinski akciju priveo kraju i doneo pobedu domaćem sastavu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: