Nazad

Surdulica: Radnik hoće dalje

Izvor: OK RADIO - Lokalni sport - Ponedeljak 24.12.2012 - 10:31

Fudbaleri surduličkog Radnika su zadovoljni rezultatskim učinkom u jesenjem delu sezone i najvljuju veliku borbu za prvo mesto na proleće.

Ekipa Radnika

Surduličani su osvojili treće mesto na tabeli Srpske lige „Istok“ i zaostaju šest bodova za vodećim Sinđelićem iz Niša.

Na kraju prve polovine šampionata Radnik je treći sa učinkom od 9 pobeda, 2 remija i 4 poraza, uz gol razliku +7 (24 data i 17 primljenih golova).
 
- S obzirom na to kako su se okolnosti odvijale, mislim da možemo biti zadovoljni trenutnim plasmanom na tabeli.

Tokom prvenstva je bilo dosta oscilacija, pre svega zbog mladosti i neiskustva, ali kada se podvuče crta, mislim da imamo dobru startnu poziciju pred bitniji deo prvenstva.

Na proleće ćemo imati utakmicu više kod kuce i nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo bolji skor nego u jesenjem delu prvenstva - navodi Igor Pešić, kapiten FK Radnik.

Pouzdani fudbaler smatra da je bodovni zaostatak za Sinđelićem nadoknadiv.

- Cilj Radnika je plasman u viši rang i verujem da će ekipa na proleće biti uspešnija i da ćemo ispuniti očekivanja i ambicije uprave kluba na čijem je čelu Novica Tončev – ističe Pešić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: