Nazad

Sve za KLUB: Surduličani čistili SNEG na stadionu

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Petak 14.12.2018 - 13:17

Vranje - Surduličani su još jednom pokazali da su uz svoj klub, a da je tako dokazali su uloživši velike napore da pomognu tehničkoj službi Gradskog stadiona i očiste sneg sa terena kako bi odgledali poslednju utakmicu jesenjeg dela prvenstva.

Nagrada - besplatan ulaz na utakmicu FOTO: FK Radnik
Iako su prognoze meteorologa ukazivale na suvo vreme, kako to već biva u varoši podno vlasinske visoravni, u četvrtak negde posle ponoći nastupile su snežne padavine.
 
Travnati teren Gradskog stadiona u Surdulici je u petak osvanuo prekriven snegom visine desetak santimetara.
 
Padavine su nešto malo pre podneva prestale, a teren se polako rasčišćava.
 
Ukoliko nove vremenske neprilike ne poremete plan daljih aktivnosti koje se tiču organizacije, utakmica Radnik - Bačka odigraće se bez problema u zakazanom terminu, u subotu od 13:00
 
Uprava kluba donela je odluku da navijače, prijatelje i simpatizere Radnika nagradi besplatnim ulazom, a klub se javno zahvaljuje svim učesnicima akcije, na nesebičnom doprinosu i pomoći.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: