Nazad

Treći DERBI JUGA u Surdulici: Radnik veruje da je bolji od Dinama

Izvor: OK Radio - Lokalni sport - Četvrtak 25.04.2019 - 09:51

Prvenstvena utakmica plej-auta Super lige Srbije između Dinama iz Vranja i Radnika odigraće se u četvrtak od 18 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

Trener Milanović i golgeter Stamenković FOTO: FK Radnik
U prethodna dva susreta Radnik je na svom terenu, jednom kao domaćin, a jednom kao gost, ostvario dve pobede uz gol razliku od 5:0 u svoju korist
 
Vranjski Dinamo, koji se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu tabele sa 13 bodova, bije grčevitu bitku za očuvanje superligaškog statusa.
 
Sa duge strane, ekipa Radnika je na sigurnijem odstojanju od opasne zone sa 20 bodova, no želja i plan stručnog štaba i fudbalera je da se prvenstvo završi pri vrhu donjeg dela tabele Super lige Srbije.
 
- Istina da plej-aut nije počeo onako kako smo planirali, ali i dalje smo u formi i psihički i tehnički
 
Najbitnije je psihološki se što bolje pripremiti i što bolje ući u ovu utakmicu. 
 
Teško je pobediti jednu ekipu tri puta za redom, ali to je naša obaveza i ja se nadam da ćemo protiv Dinama i ovu treću utakmicu rešiti u našu korist – kazao je trener Radnika, Milan Milanović.
 
Strelac pogotka za Radnik na poslednjoj utakmici u Surdulici, Bogdan Stamenković, ima motiv više da scenario iz utakmice sa Bačkom ponovi ili duplira.
 
- Mislim da smo dosta kvalitetnija ekipa od Dinama, ali mamo respekt prema njima. 
 
Gol pred „mojom“ publikom sa prošle utakmice mi je dodatni motiv, nadam se novim prilikama i voleo bi da to ponovim
 
Verujem u sebe i svoje saigrače i isto tako verujem da možemo našoj publici prikazati dobru sportsku priredbu, kao što je uvek slučaj u duelima sa komšijama iz Vranja - kaže mladi Radnikov napadač, Bogdan Stamenković.
 
Ulaznice za ovaj meč u prodaji su po ustaljenoj proceduri, tri dana pre početka susreta. Za ulaz na Istočnu tribinu treba izdvojiti 200, a za ulaz na Zapadnu 100 dinara.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: