Nazad

Turniri umesto prvenstva

Izvor: OK RADIO - Lokalni sport - Petak 15.06.2012 - 00:40

Fudbaleri kluba malog fudbala Rušče, člana elitne Prve lige Srbije, spremaju se za učešće na poznatim turnirima koji će se ovog leta i jeseni u kontinuitetu održavati.

KMF Vranje
- Konačno je utvrđeno da i naredne sezone Prva liga ima deset članova, znači zvanično su ispale četiri ekipe. Prvenstvo će se u ovoj sezoni prolongirati, zbog učešća reprezetnatcije Srbije na svetskom prvenstvu na Tajladnu od 1. novembra. Pripreme reprezentacije počinju mesec dana ranije, 1. oktobra – kaže za OK radio Goran Jović, trener jednog od najuspešnijih vranjskih takmičarskih klubova.
 
Prema nezvaničnim izjavama čelnika FSS zaduženih za futsal, prvenstvo u Prvoj ligi počeće krajem novembra.
 
- S obzirom na novonastale specifične uslove, mnogi klubovi, među kojima i mi, moraćemo da putem turnira održavamo formu. Najavljen je turnir u Svrljigu na kome će učešće uzeti renomirani klubovi, prvoligaši, poput VIK Naisusa, Kopernikusa, Niš 92, Smedereva i drugih. 
 
Naravno, i mi smo prihvatili poziv i očekujemo da nastupimo sa najjačim sastavom. Turnir treba da počne 28. juna. Drugi turnir je, na kome tradicionalno učestvujemo, „Ribarska banja 2012“. Biće tu ekipa iz Kragujevca, Smedereva, Niša... Vrhunskog je kvaliteta i nagrade su značajne. 
 
Prošle godine smo bili treći, a ako bi i ove godine ponovili isti uspeh bićemo zadovoljni – navodi Jović.
 

Turnira će biti i u avgustu, septembru i oktobru, a tokom leta i lokalni u Rakovcu, Zlatokopu, Tibuždu, Stublu...    

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: