Nazad

Uspešna sezona za Pantere

Izvor: OK RADIO - Lokalni sport - Nedelja 13.05.2012 - 11:51

Košarkaški klub Panteri koji okuplja dečake i devojčice do selekcije kadeta sa uspehom je priveo kraju sezonu takmičenja u okrugu i u ligi Srbije – grupa Leskovac.

- Četiri selekcije kluba uspele su da se plasiraju u Kvalitentnu ligu Srbije grupa Leskovac. To su muške selekcije kadeta, pionira i mlađih pionira, a od ženskim selekcija mlađe pionirke. Nismo ostvarili značajnije uspehe, ali smo prezadovoljni učinjenim jer nastavljamo kontinuitet kvalitetnog rada  - kaže Dragan Antić, jedan od trener u klubu.
 
Zbog velikog interesovanja za njihovu školu košarke angažovali su nove trenere  koji s uspehom rade.
 
- Radu sa dečacima priključili smo mladog Nikolu Radisavljevića, košarkaša Juga, a devojčice treniraju i vode Milica Stanković i Jasmina Đorđević, profesori fizičkog vaspitanja – kaže Antić. 
 
U klubu su izuzetno zadovoljni uspesima pionirske selekcije za koju nastupaju dečaci rođeni 1997. godine: Filip Trajković, Đorđe Đorđević, Filip Dimitrijević, Stefan Nikolić, Vukašin Tasić, Dragan Stajić, Nenad Savić, Stefan Trajković, Stefan Lazarević, Vladislav Stamenković, Mihajlo Rašić. 
 
 
 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: