Nazad

Crnogorski vaterpolista odlučio da igra za Srbiju!

Izvor: Sportal - Nacionalni sport - Petak 03.08.2012 - 14:22

Jedan od najtalentovanijih crnogorskih vaterpolista Gavrilo Subotić doneo je odluku da u budućnosti brani boje Srbije, prenose podgoričke Vijesti!

Mladi vaterpolista je prošao sve mlađe selekcije nacionalnog tima Crne Gore, a afirmaciju na klupskom nivou stekao je u Jadranu iz Herceg Novog. Inače, od naredne sezone nosiće kapicu Partizana.
 
- Ništa se bombastično nije dogodilo da bi došlo do ovakve odluke, ništa nije prelomilo. Njegov razvojni put sportiste i studenta biće mnogo bolji, jer u Beogradu ima više mogućnosti - rekao je Vaso Subotić, otac mladog igrača za Vijesti.
 
Vest da će Subotić igrati za Srbiju potvrdio je i generalni sekretar Vaterpolo saveza Crne Gore Dejan Adžić.
 
- Imam informaciju iz porodice Subotić da će Gavrilo igrati za Srbiju. Iako smo imali drugačija obećanja, on je to pogazio. Nemam više šta da dodam na ovu temu - rekao je Adžić, koji je najavio promenu odnosa sa VS Srbije zbog ove situacije.
 
Subotić je treći u nizu talentovanih vaterpolista koji je rođen u Crnoj Gori, a odlučio se da igra za Srbiju - pre njega to su uradili Andrija Prlainović i nedavno Dušan Mandić, koji je sada u sastavu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Londonu, gde je debitovao na meču sa Velikom Britanijom.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: