Nazad

Dončić: Pre meča na kafu sa Jokićem, želim zlato na EP

Izvor: N1 - Nacionalni sport - Sreda 17.08.2022 - 10:11

Dončić: Pre meča na kafu sa Jokićem, želim zlato na EP

Foto:Aris Messinis - Pool/Getty Images
Luka Dončić, jedan od najboljih košarkaša današnjice, sa nestrpljenjem očekuje današnji prijateljski meč između Slovenije i Srbije. Meč pred rasprodatim tribinama u Stožicama možete ekskluzivno u direktnom prenosu da pratite u 20.15 na Sport klubu 1.
 
U centru pažnje će na parketu biti Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP NBA lige i Dončić, koji briljira u dresu Dalasa.
 
„Naravno da se radujem meču pred punim tribinama. Srbija je izuzetno jak tim, tako da će ovo biti veliki izazov za nas. Što je rival sa suprotne strane bolji, to je bolja priprema za veliko takmičenje. Jedva čekam susret sa Jokićem. Neverovatan je igrač. Poštujem ga i kao osobu. Otići ćemo na kafu pre meča“, istakao je Dončić.
 
Slovenački as svrstava selekciju Srbije u uži krug favorita za visok plasman na Evropskom prvenstvu.
 
„Srbija je sigurno jedan od kandidata za medalju. Ali tu je mnogo jakih ekipa. Litvanija, Francuska, Italija, Grčka. Biće zanimljivo“.
 
Iako poštuje sve rivale, Luka ističe da na Eurobasket, na kojem Slovenija brani najsjajnije odličje, ide sa jedni ciljem.
 
„Cilj je medalja. Zlatna medalja. Kada idem na neko takmičenje, želim da pobedim. Pritisak? Sa njim je lepo živeti. Pre pet godina niko nije računao na nas. Sada smo u najužem krugu favorita. Videćemo kakav će rasplet biti“, zaključio je Dončić a preneo N1.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: