Nazad

Ivković: Sve vreme smo bili u kontra ritmu

Izvor: Sportal - Nacionalni sport - Sreda 29.08.2012 - 09:44

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je i drugi poraz u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo 2013. godine. "Orlovi" su u petom kolu grupe A, na gostovanju u Izraelu, poraženi od reprezentacije domaćina, rezultatom 66:81.

 Selektor Srbije Dušan Ivković razočaran je izdanjem svojih izabranika.

 
- Odigrali smo veoma loše, dosta grešili, imali suviše padova u igri. Presudan je bio pad koncentracije u prvoj četvrtini kad smo dozvolili rivalu da napravi seriju od 15:0. Pokušavali smo da se vratimo, ali kad smo imali priliku da uhvatimo priključak nismo pronalazili najbolja rešenja, čini mi se da smo sve vreme bili u kontra ritmu. Znali smo kako Izrael igra, da ima dobre i kvalitetne igrače, ali nismo uspeli da im se suprostavimo na pravi način. Težak raspored i naporan put koji smo imali do Tel Aviva nikako ne mogu biti opravdanje za slabu igru koju smo prikazali. Moramo se skoncentrisati na naredne mečeve i igrati mnogo bolje – istakao je Ivković.
 
Meč šestog kola kvalifikacione A grupe Srbija igra 30. avgusta, u dvorani "Čair", kada dočekuje selekciju Islanda.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: