Nazad

PLIVANJE (SP): Stjepanović bez finala

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 17.12.2012 - 09:17

Srpski plivač nije uspeo da se plasira u finale trke na 200 metara delfin stilom na Svetskom prvenstvu u 25-metarskim bazenima u Istanbulu.

Velimir Stjepanović

Velimir Stjepanović je poslednjeg dana takmičenja na Svetskom šampionatu u malim bazenima u Tuskoj u trci na 200 metara delfin ostvario vreme 1:55,41 minut. To je bilo dovoljno tek za 16. mesto u ukupnom plasmanu, pa nije obezbedio učešće u finalu.

"Osećao sam se dobro, ali je ostavio traga period treninga u kojem zbog zdravstvenih problema nisam radio deonice i serije delfin tehnike, što je uticalo na dobar rezultat na 200 slobodno. Sada se okrećem Barseloni i Svetskom prvenstvu u velikim bazenim", izjavio je srpski plivač.

Stjepanović je Istanbulu učetvovao i u trci 200 metara slobodno, gde je zauzeo ukupno 19. mesto (1:45,60). Osim njega Srbiju je predstavljala i Miroslava Najdanovski na 50 metara slobodnim stilom, ali je učešće završila u kvalifikacijama, gde je zauzela 19. mesto (25,16).

Srpske plivače u 2013. godini očekuje Svetsko prvenstvo u 50.metarskim bazenima, koje startuje krajem jula u Barseloni.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: