Nazad

AEK želi Vukića

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 17.08.2012 - 14:15

Fudbaler Partizana potvrdio da se AEK interesuje za njega. Iskusni vezista bi voleo da karijeru nastavi u Grčkoj.

Menadžer mi je rekao da postoji interesovanje AEK. Imam još šest meseci ugovor sa Partizanom, u klubu imam problem, i nadam se da ću doći u Grčku", rekao je fudbaler Partizana.

Vukić nije želeo da ulazi u detalje odluke da napusti crno-bele.

Zaista želim da dođem u AEK, koji je jedan od najvećih klubova u Grčkoj, ali videćemo... Želim da igram. Osećam se dobro, u kondiciji sam i ne želim da dozvolim da mi propadne sezona. Videćemo, ali ako bih ja odlučivao, prešao bih u AEK", otkrio je nekadašnji reprezentativac za Gazeta.gr.

Odlazak u Grčku verovatno je logičan sled događaja nakon sukoba koji je Vukić imao sa trenerom Partizana Vladimirom Vermezovićem.

Vukić je posle eliminacije od AEL-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona izjavio da ga je trener neopravdano izostavio iz ekipe, iako je strateg Partizana tvrdio da je Vukić povređen.

Disciplinska komisija kluba danas će odlučivati o sudbini Zvonimira Vukića.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: