Nazad

Agent: Mijailović ostaje u Zvezdi!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Nedelja 22.07.2012 - 18:53

Mladi vezista okončao pregovore sa rukovodstvom kluba oko potpisivanja novog ugovora. "Ostaće u Crvenoj zvezdi, ugovor će važiti do leta 2015. godine", kaže njegov menadžer Stevan Miković.

  Iznenadna saga oko ostanka Srđana Mijailovića u Ljutice Bogdana rešena je na zadovoljstvo navijača vicešampiona.

Omladinski reprezentativac Srbije i jedan od oslonaca igre Roberta Prosinečkog nosiće crveno-beli dres bar još tri godine.

"Sve je dogovoreno, ostalo je samo da se pretoči na papir. Mijailović će ostati u Crvenoj zvezdi, a novi ugovor važiće do leta 2015. godine", izjavio je njegov menadžer Stevan Miković "Sportskom žurnalu".

On je najavio da će ugovor i formalno biti potpisan najkasnije u utorak, dva dana uoči Zvezdine revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Naftana.

Mijailović je bio na spisku putnika za severoistok Belorusije, ali nije ulazio u igru na Gradskom stadionu u Vitebsku.

Podsetimo da je mladom vezisti ugovor sa matičnim klubom isticao u decembru, a da su tokom leta za njegove usluge bili zainteresovani Lokomotiva iz Moskve i Fiorentina.

Mijailović (19) ušao je u konkurenciju za prvi tim crveno-belih na pripremama 2010. godine, pod vođstvom Ratka Dostanića. Punu afirmaciju stekao je dolaskom Roberta Prosinečkog, koji je nebrojeno puta isticao simpatije prema njegovom talentu i predviđao mu veliku karijeru.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: