Nazad

Amerikanac Pulen odbio Partizan i otišao u Izrael

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Petak 31.08.2012 - 10:25

Tamnoputi plejmejker je bio na pragu Humske, ali se predomislio u poslednji čas i na nagovor prijatelja potpisao jednogodišnji ugovor sa Hapoelom iz Jerusalima

 Američki plejmejker Džejkob Pulen ipak ne dolazi u Partizan iako je bio na pragu kluba iz Humske.Pulen se ipak u poslednjem momentu predomislio i umesto u taboru srpskog šampiona završio u izraelskom Hapoelu iz Jerusalima. Pulen se dugo dvoumio, bila mu je primamljiva ideja da igra Evroligu, ali očigledno da je bolja finansijska ponuda Izraelaca presudila.

 
Amerikanac sa gruzijskim pasošem je imao i poziv prijatelja Kurtisa Kelija da se preseli u Izrael. Keli i Pulen su zajedno igrali na Kanzas Stejt koledžu i dobri su prijatelji. Keli brani boje Hapoela iz Tel Aviva i uspeo ja da ubedi bivšeg saigrača da se preseli na Bliski Istok.
 
Pulen je potpisao jednogodišnji ugovor sa Hapoelom, a to je potrdio i generalni menadžer izraelskog kluba David Pik.
 
Partizanu sada ostaje da se baci u novu potragu za organizatorom igre. Trenutno na poziciji jedan ima pridošlicu iz Francuske, Lea Vestermana i mladog Nenada Miljenovića, pa se očekuje dolazak iskusnog plejmejkera.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: