Nazad

Ana Ivanović donirala respiratore i medicinsku opremu Srbiji

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 26.03.2020 - 13:46

Ana Ivanović, proslavljena srpska teniserka, pomogla je u doniranju 35 respiratora i medicinske opreme Srbiji, u borbi protiv koronavirusa.

Ana Ivanović je ambasadorka UNICEF-a FOTO: Twitter
Ivanovićeva, ambasadorka UNICEF-a, zajedno sa Phi akademijom, Vojvođanskom bankom i regularnim donatorima, kupila je dodatnih 35 respiratora.
 
To je ukupno 50 respiratora, s obzirom da su prethodno zaposleni i osnivači kompanije Nordeus, u akciji sa, takođe, UNICEF-om, donirali 15 respiratora.
 
"Pedeset respiratora, zaštitna oprema i higijenski setovi, u ukupnoj vrednosti od 500.000 evra, biće dostavljeni Srbiji", prenosi se u zvaničnom saopštenju UNICEF-a i dodaje se:
 
"Prva pošiljka zaštitne opreme, odnosno maski, odela, naočara i rukavica, za zdravstveno osoblje očekuje se da će stići ove nedelje, kao i 1.700 higijenske opreme za najugroženije porodice i decu".
 
Srbiji ovako stiže velika podrška u borbi protiv virusa Covid-19.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: