Nazad

Ana propušta Sinsinati!

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Ponedeljak 13.08.2012 - 20:11

Srpska teniserka Ana Ivanović potvrdila je danas putem svog zvaničnog sajta da je zbog povrede morala da otkaže učešće na predstojećem turniru u Sinsinatiju.

 U pitanju je povreda desnog stopala, pa će Ana morati da sačeka neku novu priliku kako bi popravila katastrofalan utisak u debaklu od Italijanke Vinči u Montrealu.


''Veoma mi je žao što moram da otkažem učešće na turniru u Sinsinatiju, posebno zbog činjenice da mi je pre dve sezone karijera krenula u pozitivnom smeru baš od ovog turnira i nadala sam se pozitivnim iskustvima tokom ove nedelje'', izjavila je Ana.


Ona je otkrila i da su joj lekari savetovali bar pet dana mirovanja posle obavljenih snimanja, posle čega je postalo jasno da od učešća na ovom turniru nema ništa.

''Žao mi je i što moji navijači neće imati priliku da me vide, ali sam uverena da ću u Sinsiju nastupati i naredne, kao i u godinama posle toga'', poručila je Ivanovićeva.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: